Kenneth Vansweevelt clinic 31 augustus – 2 september 2018

Kenneth Vansweevelt clinic 31 augustus – 2 september 2018

(for English please click here)

Van 31 augustus tot en met 2 september houden we een driedaagse clinic met Kenneth Vansweevelt. Deze jong Vlaamse trainer is nu al heel bekend om zijn kennis van de academische rijkunt, en hoe deze te gebruiken ten behoeve van het paard en in de samenwerking met de mens.

Kenneth laat je een verborgen wereld zien door je nieuwe bewustwording met paarden te laten ontdekken. Zijn doel is niet om paarden voor te bereiden op wedstrijden, maar om zorgvuldig en gedoseerd hun zelfbewustzijn, spieren, balans en kracht te ontwikkelen door een systeem van oefeningen. Kenneth vraagt je om “zacht te zijn, vriendelijk te vragen en diep te voelen” om je met je paard te verbinden en hen te inspireren om het beste van zichzelf te geven.

Zijn focus ligt op het isoleren en bewegen van verschillende delen van het paard, waardoor verbinding met de ruggengraat ontstaat en het paard is te bewegen door zachte hulpen.

Praktisch

Dit is de eerste clinic die wij met Kenneth organiseren op onze mooie locatie in zuidwest Frankrijk. We richten ons op kleine clinics van 8 tot 12 mensen. Dit zorgt er voor dat je persoonlijke aandacht krijgt en dat er veel tijd is om echt met de paarden te werken. Om je volledig te kunnen instellen op de clinic bieden we je op locatie een bed in een van de gezellige hoevekamers. Alle maaltijden zijn inclusief, ook de drankjes, snacks en fruit.

Voor de Nederlandse gasten hebben we een shuttle service van en naar het vliegveld van Bergerac. Je vliegt voor enkele tientjes eenvoudig van Rotterdam naar Bergerac met Transavia. De Shuttle service is op 30 augustus en 3 september. Je arriveert dus een dag eerder en gaat een dag na de clinic pas weg. Zo kan je nog enkele dagen genieten van de mooie rustieke omgeving door te wandelen of gewoon nog even relaxen in of bij het zwembad.

Kijk vooral ook op Kenneth’s Facebookpagina voor een impressie.

Prijzen

De  prijzen voor de clinic zijn:

€ 345,00 voor de driedaagse clinic
€ 70,00 voor verblijf en alle maaltijden
€ 50,00 voor deelname met je eigen paard of een van onze paarden

Er is plaats voor een klein aantal paarden (5-6) in de clinic. De clinic is echter ook enorm waardevol zonder dat je je eigen paard meeneemt. Als je nu al stress hebt van het idee om je paard op de trailer mee te nemen, doe dat dan niet! Je kan beter zonder eigen paard meedoen dan met veel stress. Wij hebben 3 paarden beschikbaar voor deelname aan de clinics.

Inschrijven

Schrijf je nu in door ons een e-mail te sturen op welkom@belybas.nl, of maak gebruik van een ander mogelijkheid op de contactpagina.

 Klik hier voor de actuele prijzen voor de vluchten van Rotterdam Den Haag Airport naar Bergerac.