Noora Ehnqvist clinic 11 t/m 13 juni 2018

Noora Ehnqvist clinic 11 t/m 13 juni 2018

(please click here for english text)

Van 11 tot 13 juni houdt Noora Ehnqvist een driedaagse clinic in onze mooie Lot-et-Garonne streek in Frankrijk. De clinic is open voor iedereen die geïnteresseerd is in haar werk. Noora is bekend om haar puurheid en haar verbinding met de essentie van het paard en de mens.

Haar tijd als student en trainer bij Klaus Ferdinand Hempfling is al weer lang geleden, en sindsdien heeft ze haar eigen verwachtingen overstegen. Ze heeft bij heel veel trainers geleerd, en ook van het leven zelf. Niet alleen met betrekking tot paarden, maar ook mensen. Naast het werken met paarden wordt in de clinics ook veel theorie behandeld, er wordt aan body awareness gedaan, en misschien zelfs yoga en muziek. Noora is een ervaren Salsa danser, wat een van de beste dansen is om met je gevoel in contact te komen. Geen enkele clinic is gelijk, ze past zich veanzelf aan aan de wensen van de groep.

In het verleden hebben we al veel clinics met Noora gedaan in Nederland. We gaan er graag mee door op onze mooie nieuwe plek in zuidwest Frankrijk, die gemakkelijk en goedkoop is te bereiken via vliegveld Rotterdam. Neem deze mooie kans en registreer je voor de clinic. Er zijn vele review op internet te vinden over Noora. Daarin je kan lezen hoe mensen overweldigd werden door de inzichten uit de clinics.

Praktisch

Wij zijn al lange tijd bevriend met Noora en geven al clinics vanaf het prille begin. We richten ons op kleine clinics van 8 tot 12 mensen. Dit zorgt er voor dat je persoonlijke aandacht krijgt en dat er veel tijd is om echt met de paarden te werken. De eerste twee dagen van de clinics gaan meestal tot laat door. Daarom bieden we je op locatie een bed in een van de gezellige hoevekamers. Alle maaltijden zijn inclusief, ook de drankjes, snacks en fruit.

Voor de Nederlandse gasten hebben we een shuttle service van en naar het vliegveld van Bergerac. Je vliegt voor enkele tientjes eenvoudig van Rotterdam naar Bergerac met Transavia. De Shuttle service is op 10 en 15 juni. Je arriveert dus een dag eerder en gaat twee dagen na de clinic pas weg. Zo kan je nog enkele dagen genieten van de mooie rustieke omgeving door te wandelen of gewoon nog even relaxen in of bij het zwembad. Of je kan nog even naar de markt in een dorpje dichtbij.

Kijk vooral ook op Noora’s website voor een impressie. En weet dat we ook nog een clinic gaan doen met Kenneth Vansweevelt, eind augustus.

Prijzen

De  prijzen voor de clinic zijn:

€ 345,00 voor de driedaagse clinic (beide clinics van Noora en Kenneth kosten samen: € 600,00)
€ 70,00 voor verblijf en alle maaltijden
€ 50,00 voor deelname met je eigen paard of een van onze paarden

Er is plaats voor een klein aantal paarden (5-6) in de clinic. De clinic is echter ook enorm waardevol zonder dat je je eigen paard meeneemt. Als je nu al stress hebt van het idee om je paard op de trailer mee te nemen, doe dat dan niet! Je kan beter zonder eigen paard meedoen dan met veel stress. Wij hebben 3 paarden beschikbaar voor deelname aan de clinics.

Inschrijven

Schrijf je nu in door ons een e-mail te sturen op welkom@belybas.nl, of maak gebruik van een ander mogelijkheid op de contactpagina.

Klik hier voor de actuele prijzen voor de vluchten van Rotterdam Den Haag Airport naar Bergerac.