Teambuilding

Teambuilding

Op Bély Bas organiseert Johan Uittenhout teambuilding. Teambuilding is bedoeld voor het verbeteren van de onderlinge communicatie over de taakinhoud of de sfeer van een team.

Teambuilding kan de volgende vragen beantwoorden;

  • Hoe kunnen we als team (weer) beter functioneren
  • De output van het team kan worden verbeterd, maar hoe doen we dat
  • Hoe verandert het gedrag van de mensen van mijn team van reactief naar proactief
  • Hoe kunnen we de sfeer binnen het team verbeteren.

Wanneer in 2018?

De trainingsdagen worden gehouden van vrijdag tot maandag, waarbij vrijdag de aankomstdag en maandag de vertrekdag is. In onderling overleg wordt er een geschikte startdatum gepland.

Werkwijze?

Het teambuilding traject begint met een intakegesprek in Nederland. Tijdens het intake gesprek bespreken we zaken als, de probleemstelling, de werkwijze en de wederzijdse verwachtingen.

Voor wie?

Voor elk team/bedrijf dat zich wil ontwikkelen en groeien. Het team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers.

Door wie?

De teambuilding wordt door Johan Uittenhout gegeven. ‘Ik heb jarenlange ervaring als HR-adviseur, trainer en coach. In de verschillende functies staat het ontwikkelen van mens en organisatie centraal. Mijn missie is het stimuleren van persoonlijk leiderschap zodat u zelf de regie in handen neemt bij de inrichting van uw persoonlijke omgeving en werkomgeving.

Ik heb zelf deelgenomen aan één van de ondernemersweekends om de mogelijkheden van Bély Bas te bekijken als trainingsaccommodatie. Voor het geven van teambuilding is de locatie uitermate geschikt. Er heerst een uitstekende, gastvrije sfeer, Sibel kookt geweldig en de omgeving werkt inspirerend’.

Resultaat?

Het resultaat van de teambuilding is dat de belemmeringen om tot een succesvol en effectief team te komen, worden weggenomen en het team beter is toegerust op het inspelen op veranderingen. Verder is ieder teamlid zich meer bewust van zijn eigen mogelijkheden, beperkingen en verantwoordelijkheden en die van de andere teamleden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de teambuilding die Johan Uittenhout op Bély Bas geeft. Neem dan contact op met Johan.

Telefonisch: +31 (0)6 25 38 83 58
Per email: info@uittenhoutadvies.nl
Website: www.uittenhoutadvies.nl

Bély Bas Trainingslocatie Groepsaccommodatie Groepen Michiel en Sibel Ik Vertrek The business farm Frankrijk