Accommodatie

Onze accommodatie Bély Bas voor maximaal 12 personen bevindt zich in het Frans 16e-eeuwse achterhuis en op de zolder van het 18e-eeuwse voorhuis van de hoeve. Door de oude dikke stenen muren, balken en de uitstraling waan je je in lang vervlogen tijden. En je geniet van het uitzicht over landerijen.

Faciliteiten

Naast een ruime leefkeuken en lounge met goedgevulde boekenkast, hebben we buiten een zwembad en een jacuzzi. De keuken is compleet uitgerust met onder andere een vaatwasser, vriezer, koffiezetapparaat (senseo en filter), mixer, bakvormen et cetera.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Wij zorgen ook voor handdoeken en keukentextiel, dat scheelt in de bagage.

Lekker eten

In de keuken staat een 4 meter lange handgemaakte houten tafel waar jullie samen kunnen eten, praten en genieten. Er zijn voldoende goede restaurants in de buurt van Bély Bas en in de zomer zijn de avondmarkten aan te raden. We helpen je graag met het zoeken naar een eetgelegenheid die bij jullie past.

Slapen in de accommodatie

Op de zolder van de hoeve bevinden zich de slaapkamers en de sanitaire voorzieningen:

  • 4 fijne kamers met fris opgemaakte één of tweepersoonsbedden voor 12 personen
  • 2 douches
  • 2 toiletten
  • 2 wastafels

Het is mogelijk om met meer dan 12 personen te overnachten op Bély Bas. We hebben 4 extra bedden beschikbaar, die we er op de verschillende kamers bij kunnen zetten. 

Het buitenerf

Je kunt op verschillende plekken buiten zitten met elkaar. Je hebt buiten ook oneindige landerijen en bossen tot je beschikking. Het ruime houten zwembad maakt de warme zomerdagen een stuk dragelijker. Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar. Voor de kinderen is er een grote trampoline.

>> Klik hier voor de beschikbaarheid en prijzen