Michiel en Sibel

Michiel en Sibel leerden elkaar in 2013 kennen, kort daarna zei Michiel:

“Maar ik wil wel over niet al te lange tijd emigreren.”

Michiel en Sibel zijn goede vrienden en samen geëmigreerd in 2016. Veel sneller dan de bedoeling was kwam deze fantastische Franse boerderij op ons pad. Een plek waar Sibel haar paarden mee naartoe kon nemen. Een plek waar Michiel weer terug zou kunnen naar zijn echte passie: met techniek & mensen bezig zijn. En een plek waar we samen mensen kunnen laten groeien. We hebben zelf jaren trainingen georganiseerd in Nederland en vinden het belangrijk dat de groepen die bij ons verblijven zich thuisvoelen en kunnen ontspannen.

Onze bijzondere Franse boerderij

Bély Bas was sinds de 13e eeuw een boerderij. De laatste restanten van het boerenleven dateren uit omstreeks 1985. Het eerste huis dat hier gebouwd werd, staat bij ons op de binnenplaats. In de loop van de eeuwen zijn er steeds meer stallen en bijgebouwen bijgekomen. Je vind nog oude details terug van de goede tijd die deze families hebben gehad. Veel details wijzen op rijkdom en verhalen vertellen ons dat de boerderij heel belangrijk is geweest voor de gemeenschap van Cuzorn.

Wij vinden het een bijzondere plek, vol oude verhalen en wij willen de oude boerderij weer in ere herstellen.

>>Volg ons ook op Facebook

>> Ik wil meer weten over Bély Bas

Wat een fantastische plek. Rust en ruimte. En een geweldige ontvangst, waardoor je je meteen thuis voelt, door Michiel en Sibel. Een aanrader. – Hannie Mommers